Predatorul – The Predator (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Din cele mai indepartate colturi ale universului pana in padurile din sudul Georgiei, vanatoarea se intoarce in noua serie Predatorul – The Predator online subtitrat, o reinventie exploziva sub marca Shane Black. Acum, cei mai periculosi vanatori din univers sunt mai puternici si mai letali ca niciodata. Doar o echipa fara capatai de fosti soldati si un profesor specializat in biologia evolutionista pot preveni sfarsitul rasei umane.

Predatorul – The Predator online subtitrat este in primul rand un film de actiune, apoi unul cu motivatie SF si continua un trend al francizei – si anume acela dupa care nu dezvoltarea ideilor SF sunt in prim plan ci actiunea. Premisa filmului este ofertanta – daca un Predator cu o incarcatura pretioasa pentru omenire este urmarit prin spatiu de un recuperator? Dar daca, odata ajuns pe Pamant, acest recuperator aproape invincibil va avea un oponent neasteptat si, chiar, improbabil?

Scenaristul si regizorul noului Predatorul – The Predator online subtitrat, Shane Black, nu pierde timpul nici nu creeaza asteptari spectatorului: ne arata din primele cinci minute predatorul, dupa ce – din Spatiu – o capsula de salvare loveste Pamantul. Suntem pusi la curent din primele minute cu ferocitatea extraterestrului.


Regia: Shane Black
Actori: Olivia Munn, Jacob Tremblay, Yvonne Strahovski
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, Groaza
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare