Teoria Big Bang – The Big Bang Theory (2007) Serial Online Subtitrat in Romana


Inventivi si mereu pusi pe glume, fizicienii Leonard Hofstadter (Johnny Galecki) si Sheldon Cooper (Jim Parsons) traiesc intr-o realitate doar a lor, incercand totusi sa se adapteze unei lumi pe care, se pare, ca nu prea o inteleg. Inteligenta celor doi contrasteaza puternic cu sociabilitatea si veleitatile de vedeta ale superbei lor vecine, Penny (Kaley Cuoco), de unde si o serie de intamplari de-a dreptul amuzante intr-o comedie care nu trebuie ratata.

Umor inteligent! The Big Bang Theory online subtitrat foloseste sistematic un consultant stiintific – David Saltzberg – care are un doctorat in fizica, astfel asigurandu-se corectitudinea afirmatiilor stiintifice. De asemenea, el uneori este ajutat de Mayim Bialik, care joaca rolul lui Amy Farrah Fowler. Ea are ceva destul de important in comun cu personajul ei – are un doctorat in stiinte neurologice.

Hit-ul TV al retelei CBS The Big Bang Theory online subtitrat va avea o continuare bazata pe unul dintre cele mai populare dintre personajele unui sitcom, Sheldon Cooper (rol ce i-a adus lui Jim Parsons un Glob de Aur si mai multe premii Emmy). Producatorii lui The Big Bang Theory vor dezvolta un spin-off bazat pe adolescenta lui Sheldon, petrecuta in Texas, intr-o familie plina de „culoare”.


Regia: Chuck Lorre, Bill Prady
Actori: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco
An: 2007
Gen: Seriale Online, Comedie, Romantice
IMDB: 8.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Big Bang Theory SEZONUL 12 Online Subtitrat:


S12E01:

S12E02:

S12E03:

S12E04:

S12E05:

S12E06:

S12E07:

S12E08:

S12E09:
Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
The Big Bang Theory (2007)
Nota film
51star1star1star1star1star