Omul din întuneric – Don’t Breathe (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Fede Alvarez
Actori: Stephen Lang, Jane Levy, Franciska Töröcsik, Emma Bercovici, Dylan Minnette, Daniel Zovatto
An: 2016
Gen: Crima, Groaza, Thriller
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Omul din întuneric – Don’t Breathe

Trei prieteni pătrund în casa unui singuratic orb, convinși că vor obține un câștig facil, numai pentru a se afla într-o luptă terifiantă pe viață și pe moarte în Omul din întuneric, al doilea film artistic al scenaristului și regizorului Fede Alvarez (Evil Dead) și al legendarului producător Sam Raimi. În al doilea său film artistic, Alvarez ne surprinde cu un thriller horror de o complexitate brutală, care aduce un trio de hoți în fața unui adversar neașteptat de periculos.

Hotărâtă să fugă de la mama sa denaturată și să-și salveze sora mai mică de la existența fără nicio perspectivă care pare inevitabilă pentru amândouă; Rocky (Jane Levy) va face orice pentru a reuși. Ea și prietenii săi Alex (Dylan Minnette). Si Money (Daniel Zovatto) au dat o serie de spargeri planificate minuțios pentru a strânge suficienți bani. Ca să plece din cumplitul oraș natal Detroit.

Oricum; infracțiunile lor mărunte erau o recompensă insuficientă; astfel că în momentul în care cei trei află că un orb (Stephen Lang). Care trăiește într-o casă dintr-un cartier abandonat are o mică avere ascunsă în casă; au decis să dea lovitura finală și cea mai mare. Dar planul lor devine periculos în momentul în care victima vizată de ei se dovedește a fi mai înfiorătoare decât au anticipat vreodată.