Loserii de la seral – Night School (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Kevin Hart face din nou echipa in filmul Loserii de la seral – Night School online subtitrat, cu producatorul Will Packer. Cu care a realizat comediile de imens succes Ride Along/Un politist si jumatate si Think Like a Man, pentru o noua comedie care va purta marca lor inconfundabila. Niste indivizi inadaptati la societate sunt fortati sa mearga la seral, doar-doar vor reusi sa ia si ei bacul.

Filmul Loserii de la seral РNight School este un roller coaster de trasnai, unele amuzante, altele mai putin, unele ireverentioase, altele mai putin, monologuri delirante. Dar si cateva mai cu greutate, marea reusita fiind lansarea unor teme mai grave. Ca incluziunea, lupta pentru pastrarea aparentelor, impostura, dar si adaptarea la cerintele sociale; in speta a avea un bacalaureat pentru a obtine un job mai bun.

Personajul lui Kevin Hart, Teddy Walker din filmul Loserii de la seral – Night School, ar putea fi de toata mila. Sufera de dislexie, disgrafie si discalculie (deficiente de citire, scriere, calcul), asa ca nu a terminat liceul. Cu toate astea, e o persoana integrata: a reusit sa aiba o slujba, este chiar un agent de vanzari foarte bun; are o prietena de vis si chiar traieste, cu eforturi uriase si ceva trucuri, in confort. Cand locul sau de munca explodeaza (ad literam), se vede nevoit sa isi reia studiile pentru a-si obtine diploma de bacalaureat; si a-si folosi talentul sau la vanzari intr-o firma de brokeraj.


Regia: Malcolm D. Lee
Actori: Tiffany Haddish, Kevin Hart, Taran Killam
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie
IMDB: 5.6


Varianta HD-TS! Se lucreaza la subtitrare!


Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Night School (2018)
Nota film
21star1stargraygraygray