Law & Order: Special Victims Unit (1999) Serial Online Subtitrat in Romana


In sistemul justitiar penal, ofensele sexuale sunt considerate jignitoare. Detectivii din Law & Order: Special Victims Unit online subtitrat, care se ocupa cu investigarea acestor crime depravate fac parte dintr-o echipa de elita cunoscuta sub numele de Unitatea Speciala pentru Victime.

In New York, de crime precum violul, tortura, pedofilia si abuz de copii se ocupa o echipa speciala a departamentului de politie. Formata din Olivia Benson, ea insusi victima unui viol in copilarie, detectivul Elliot Stabler, familist convins ce incearca sa-si protejeze familia de ororile lumii, John Munch, fost criminalist in Baltimore, Fin Tutuola, politist uns cu toate alifiile, si capitanul Donald Cragen, seful lor.

Crimele din Law & Order: Special Victims Unit online subtitrat¬†cu care se confrunta sunt dureroase, emotionale, tulburatoare, inspaimantatoare si care lasa cicatrici adanci. Si, pe zi ce trece, sunt din ce in ce mai multe. Cel mai bun serial politist facut vreodata. Dintre toate ,,Lege si ordine care s-au facut”, acesta m-a cucerit in totalitate, atat cu povestiile victimelor; cat si cu povestiile detectivilor.


Titlu Romania: Lege si ordine: Brigada speciala
Alt titlu: Law & Order: SVU
Regia: Dick Wolf
Actori: Mariska Hargitay, Christopher Meloni, Ice-T
An: 1999
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Mister
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Law & Order SVU (2018-2019) SEZONUL 20 Online Subtitrat:


S20E01

S20E02

S20E03

S20E04

S20E05

S20E06

S20E07

S20E08

S20E09
Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Law & Order: Special Victims Unit (1999)
Nota film
51star1star1star1star1star