Furlough (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Laurie Collyer
Actori: Tessa Thompson, Anna Paquin, Whoopi Goldberg
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!


Review Furlough (2018)

Când un deținut primește un week-end de închisoare pentru a-și vedea mama pe moarte, un ofițer de corecție se zbate să o țină sub control.

Thompson îl interpretează pe Nicole Stevens; un ofițer de corecție la o închisoare doar pentru femei. Ea a sunat în “taxa de urgență cu forța” pentru a escorta pe Joan Anderson (Leo) într-o excursie de weekend pentru a vizita mama ei pe moarte. “Hilarity” și “misadventures”. Trebuie să introduceți ghilimele în jurul ambelor declarații; deoarece niciunul dintre ei nu ajunge la realitate. Filmul este în ton cu adevărat o comedie; dar lipsește oricare dintre râdele de care ar avea nevoie pentru a lucra ca una. Nimic nu face aceste personaje este interesant sau amuzant; totul se înrăutățește și se simte ca o risipă de talent asamblat.

Există sugestii despre; poate; un film Furlough online subtitrat mai bun. La început; sora lui Nicole se întreabă cum poate lucra în sistemul de încarcerare în masă; având în vedere toate problemele sale. Filmul are și alte critici sau informații despre el ulterior? Desigur că nu. Asta ar putea implica publicul intelectual; și nu putem avea asta. În schimb; ne petrecem cea mai mare parte a filmului; iar Nicole și Joan nu fac nimic mai mult decât o consecință; totuși; în mod potențial; că Joan ar putea; probabil; să încerce să scape de custodie.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Furlough (2018)
Nota film
31star1star1stargraygray