Feud (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Ryan Murphy, Jaffe Cohen, Michael Zam
Actori: Jessica Lange, Susan Sarandon, Judy Davis
An: 2017
Gen: Seriale Online, Biografie, Drama
IMDB: 8.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Feud SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:


S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:


Sinopsis Feud

Ryan Murphy, care a avut un mare succes cu formatul seria antologia pe FX Story Horror american și Story American Crime. Aduce următorul său spectacol de televiziune în această seară Feud. Primul sezon este subtitrat BETTE ȘI JOAN. Si acoperă filmul celor două actrițe legendare făcut împreună, ce sa întâmplat cu Baby Jane? După cum s-ar putea aștepta, vrajba este excelent.

Jessica Lange (Big Fish, Horațiu și Pete) a fost muza lui Murphy înainte, și ca o mare doamnă însăși. Este normal ca ea să se joace Joan Crawford, catalizatorul care devine complot în mișcare. Odată ce o mare vedetă de la Hollywood, acum o văduvă care nu a lucrat în timp, Joan este dezamăgit de lipsa de roluri puternice pentru femeile de o anumită vârstă și stabilește pentru a forța propria imagine prin. Zăvorâre pe cartea Ce sa întâmplat cu Baby Jane, ea recrutează regizorul Robert Aldrich (Alfred Molina, The Normal Heart, Spider-Man 2) și ei rival mult timp, Bette Davis (Susan Sarandon, Thelma & Louise, The Lovely Bones) , pentru a ajuta cu revenirea ei. Asta e în cazul în care începe povestea asta.

Nu pot sublinia suficient calitatea de a acționa în Feud. Alături de Molina, vom obține Judy Davis (Maria Antoaneta), Jackie Hoffman (Birdman), Stanley Tucci (Reflector), Alison Wright (americanii), Kathy Bates ( Horror Story american), Catherine Zeta-Jones (Chicago), Reed Diamond ( subteran), Kiernan Shipka (Mad Men), și multe altele. Fiecare oferă o calitate, performanta stratificat, care îmbunătățește foarte mult lumea seriei și pune publicul potrivit în acest timp și loc, în același timp familiare și interesant.