Cei 12 invincibili – 12 Strong (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Actiunea din Cei 12 invincibili – 12 Strong online subtitrat este plasata in cumplitele zile de dupa 11 septembrie 2001, cand o unitate de elita a Fortelor Speciale, condusa de capitanul Mitch Nelson (Chris Hemsworth), a fost aleasa sa fie prima unitate de soldati americani trimisi in Afganistan pentru o misiune extrem de periculoasa, ca raspuns la atacurile teroriste.

Membrii echipei de elita si-au lasat in urma familiile pentru a fi dusi intr-o zona muntoasa izolata din nordul Afganistanului. Unde trebuie sa-l convinga pe generalul Rashid Dostum (Navid Negahban) sa li se alature pentru a lupta impreuna impotriva unui adversar comun: talibanii si aliatii lor din Al Qaeda.

Americanii din Cei 12 invincibili – 12 Strong online subtitratau de trecut marele obstacol al neincrederii reciproce si a unei diviziuni culturale vaste. Si, obisnuiti cu arme si metode de lupta moderne, trebuie sa adopte si tacticile militare ale soldatilor calare afgani. Reusesc, totusi, sa se apropie unii de altii si sa se respecte reciproc. Dar acum noii aliati trebuie sa faca fata unor pericole coplesitoare: un inamic care ii depaseste si numeric, si ca forte armate, si care nu ia niciodata prizonieri.


Regia: Nicolai Fuglsig
Actori: Chris Hemsworth, Michael Shannon, William Fichtner, Elsa Pataky
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Drama, Istorice
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare