1921 (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Filmul indian 1921 (2018) online subtitrat se ocupa de lupta unui cuplu cu activitatile paranormale extreme create de un spirit nemilos si blestemat. Ayush (Karan Kundra) este din Mumbai (apoi Bombay), care canta foarte bine la pian. Wadia (Vikram Bhatt), buna la suflet si bogata, ii spune sa mearga in orasul York din Marea Britanie pentru a invata muzica. Ii este oferita sa i se sponsorizeze onorariile de calatorie, si, in schimb, trebuie sa fie ingrijitorul lui Wadia Manor din York.

Ayush, prin urmare, merge in Marea Britanie. In conac, incepe sa aiba sesiuni de pian acolo unde ascultatorilor li se spune sa il plateasca daca doresc. Nepoata lui Wadia Mehar din 1921 (2018) online subtitrat  afla despre asta si se confrunta cu Ayush. Ayush speriat, isi cere iertare. Ea cere o sesiune privata de pian si incearca sa-l seduca. In nebunia care a urmat, Mehar este ucis accidental.

Ayush este pietrificat, deoarece spiritul rau incepe sa il bantuie. In acest moment, el invata despre Rose (Zareen Khan) care poate comunica cu cei morti. El ii cere ajutorul si Rose se impaca cu usurinta, pe masura ce muzica lui Ayush a ajutat-o sa vindece rani vechi.


Regia: Vikram Bhatt
Actori: Zareen Khan, Karan Kundrra, Vikram Bhatt
An: Filme Online 2018
Gen: Groaza, Indiene, Mister, Romantice
IMDB: 4.3


Se lucreaza la subtitrare!